HomeFeaturedFocusOrange lanseaza Live Cam USB, cu filmare in 360 de grade

Orange lanseaza Live Cam USB, cu filmare in 360 de grade

livecam

La finalul săptămânii trecute Orange a lansat Live Cam, prima cameră sub brand propriu ce filmează 360°. Camera se conectează la orice smartphone Android cu conector USB Type-C sau MicroUSB și oferă opțiuni de fotografiere/filmare 360° în format HD.

Prin intermediul aplicației Orange Live Cam e posibil ca materialele să fie trimise instant pe rețelele de socializare sau să fie transmise în direct pe YouTube sau Facebook. Camera are un senzor dublu de 8MP, lentile 2x 210° FoV și deschidere f/2.0. Rezoluția pozelor este de 3840 x 1920 în timp ce pentru filmare se obține 1920 x 960 la 30 FPS.

Live Cam folosește o aplicație integrată care ajută la stabilizarea imaginii, iar fotografiile şi clipurile video sunt salvate direct în memoria internă a telefonului.

Prin lansarea Live Cam, Orange vine în întâmpinarea cererii tot mai mari pentru obiecte conectate. Astfel, această cameră face parte din cel mai mare portofoliu de obiecte conectate, în număr de peste 75, de la console PlayStation 4, la drone și ochelari de realitate virtuală, care au scopul de a oferi consumatorilor acces la cele mai noi tehnologii și experiențe.

Orange Live Cam costă 149 EUR și trebuie știut că nu are baterie proprie, o va folosi pe cea a telefonului.

Mai multe detalii găsiți în magazinul online.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep