HomeEvenimenteCESAsta e televizorul viitorului: LG OLED 4K de 65 de inci, care...

Asta e televizorul viitorului: LG OLED 4K de 65 de inci, care se impatureste

lgrollabe

Nici nu a început bine CES 2018 și deja avem un produs interesant: display-ul 4K OLED de 65 de inci al LG, care se împăturește. Anunțul vine după prezentarea primului televizor 8K de 88 inci, OLED și pare să fie o variantă mult îmbunătățită a variantei de 18 inci, prezentată acum 2 ani tot la CES.

Diferența față de modelele prezentate în anii precedenți constă în faptul că noul display 4K OLED de 65 de inci este suficient de flexibil încât să poată fi rulat sub forma unui tub.

Se poate să vorbim despre un posibil televizor al viitorului și despre display-uri care vor putea fi folosite la tot felul de gadget-uri – imaginați-vă de exemplu tablete care să fie de fapt niște ziare ale viitorului.

Din câte am înțeles acest concept păstrează toate caracteristicile de calitate ale display-urilor OLED LG – adică niște culori intense, strălucitoare, bine reliefate.

Să vedem când iese din stadiul de prototip și ajunge într-un produs comercial, pentru că în acest moment nu sunt date că o dată de lansare ar fi undeva pe aproape.

Oricum, conceptul e foarte interesant și trebuie urmărit.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep