HomeFeaturedFocusCa sa mai scape de scandalul batterygate Apple va schimba la pret...

Ca sa mai scape de scandalul batterygate Apple va schimba la pret promotional toate bateriile iPhone 6 sau mai noi

apple_battery

După cum spuneam acum câteva zile vizavi de scandalul battery gate, Apple a decis să ofere baterii de iPhone 6 (sau mai noi) la 29 USD și nu la 79USD cum era până acum. Nu a fost foarte clar dacă vor fi schimbate doar bateriile care au ajuns sub capacitatea de 80% sau toate.

În mod normal, Apple ne spune că o baterie originală de iPhone va ajunge să se deterioreze până la 80% după aproximativ 500 de cicluri de încărcare. În teorie, cei ce vor să beneficieze de o schimbare la 29USD trebuie să meargă cu iPhone-ul într-un Apple Store și acolo să le fie diagnosticat de un tehnician Apple. Ce se întâmplă dacă bateria nu e sub 29USD?

Acum știm via iGeneration că Apple ar fi dat instrucțiuni angajaților să ignore limita de 80% și să dea curs toate solicitărilor de schimbare, indiferent de rezultatul testului.

Știți deja că Apple a confirmat faptul că există în iOS o setare care face ca smarpthone-ul să își reducă din performanță atunci când se constată o deteriorare a bateriei în ideea că autonomia va fi mai importantă decât performanța, chestie care a inflamat multe spirite pe internet. Apple a introdus în 2016 o altă setare specială care să prevină închiderea automată a iPhone-urilor 6, 6 Plus, 6s, 6s Plys și SE chiar dacă bateria era la 30%.

Așa că dacă aveți un iPhone 6 sau mai nou la care suspectați că bateria ar da rateuri, acum e momentul să faceți o schimbare la un preț bun. Și poate că nu trebuie să vă grăbiți, oferta Apple va rămâne valabilă până în decembrie 2018.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep