HomeFeaturedFocusCateva propuneri de huse si carcase pentru Asus ZenFone 4 Selfie Pro

Cateva propuneri de huse si carcase pentru Asus ZenFone 4 Selfie Pro

Ne-am jucat de ceva vreme cu Asus ZenFone 4 Selfie Pro, avem și câteva sfaturi pentru a realiza un selfie cât mai reușit, acum ne-am gândit și la câteva propuneri de huse și carcase pentru acest smartphone care poate părea ușor fragil, mai ales datorită profilului destul de îngust. Așa că am apelat la partenerii noștri de încredere pe acest segment de produse, cei de la MobileDirect, unul dintre cele mai mari magazine online de accesorii pentru telefoane, în oferta cărora să găsesc o multitudine de huse pentru orice model de smartphone, dar și alte accesorii pentru telefoane și tablete.

Din gama de huse și carcase pentru Asus ZenFone 4 Selfie Pro, am selectat câteva modele pe care o să vi le supun atenției în cele ce urmează.

Încep cu o husă ceva mai finuță, un Nillkin Frosted Shield Black, o husă din material plastic, care protejează doar spatele și parțial lateralele telefonului, însă oarecum în compensare, păstrează aspectul finuț, delicat al acestuia.

Pentru un plus de protecție, care acum include și marginile laterale, avem o husă CUBZ Series Carbon Black. Se poate spune că protejează și ecranul, pentru că marginea sa trece peste cea a telefonului.

Din aceeași categorie este și CUBZ Gel TPU Grain Dark Blue, care mi-a plăcut mai mult pentru textura sa care imită pielea.

Iar pentru o protecție completă, recomandarea este o husă de tip cover DUX DUCIS Book Type Dark Blue. Se poate transforma și în stand pentru telefon, are și un buzunar interior în care încap două carduri bancare și nu arată deloc rău. Iar ecranul terminalului este protejat complet.

Pe site-ul MobileDirect se pot găsi multe alte variante, așa că cei aflați în căutarea unei protecții pentru terminalul lor au de unde alege.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep