HomeMobileAndroidCele mai bune imagini de pana acum cu Samsung Galaxy S9 si...

Cele mai bune imagini de pana acum cu Samsung Galaxy S9 si S9+

Nu a trecut mult timp după ce Samsung a anunțat evenimentul Unpacked pentru 25 februarie, în care va prezenta noua generația Samsung Galaxy S9 și S9+, și avem niște imagini mai clare, datorită lui Evan Blass aka @evleaks.

Noile imagini ne arată partea frontală a aparatelor Samsung Galaxy S9 și S9+ (cu numele de cod Star și Star 2) din care nu vedem prea mari diferențe față de seria S8.

Leak-urile ne spun că ar avea difuzoare stereo în partea de jos, cititorul de amprentă pe spate. S9 va avea 5.8 inci și S9+ 6.2 inci, iar varianta de Europa va folosi cipsetul Exynos 9810

Standard va veni cu 4 GB RAM și 64/128 GB pentru stocare iar focusul principal al Samsung pentru generația S9 va fi pe camera foto. Cea principală va putea înregistra în super slow motion cu 480fps la rezoluție 720p, cu sistem mecanic de ajustare de la f/2.4 la f/1.5.

S9+ va avea o cameră secundară tot de 12 MP, cu distanță focală fixă, în timp ce camera frontală pe ambele modele va fi de 8 MP.

Tot conform zvonurilor, Samsung Galaxy S9 și S9+ vor ajunge în magazine începând cu 16 martie.

Sunt detalii interesante care apar la o lună înainte de lansare. Sunt sigur că pe măsură ce ne apropiem de data de 25 februarie o să aflăm tot mai multe despre cuplul S9 și S9+.

Stați pe aproape căci le vom discuta în detaliu!

via @evleaks

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep