HomeEvenimenteHTC, LG si Huawei nu vor lansa flagship-uri la MWC 2018

HTC, LG si Huawei nu vor lansa flagship-uri la MWC 2018

_MG_5753_web

Umblă vorba prin târg că la Mobile World Congress 2018 (MWC 2018) din Barcelona, de la finalul lunii februarie vor lipsi câteva lansări, să le zicem tradiționale. Este vorba despre HTC, LG și Huawei, companii care până de curând foloseau acest târg pentru a-și lansa flagship-urile.

Deja de anul trecut HTC a renunțat la MWC pentru lansări, U11 fiind prezentat în luna mai. Pe de altă parte, LG, care li-a schimbat de curând șeful pe zona mobile, schimbare ce a adus cu sine și o regândire a strategiei, cea mai importantă informație pe care o avem este că în această primăvară o să vedem eventual un mic upgrade al seriei V30, dar aproape sigur că nu va veni un G7 (sau cum se va numi el), pentru că se dorește un produs revoluționar.

Și Huawei pare să facă același lucru, noul flagship nefiiind încă gata.

Singurii care au rămas pe poziții sunt Samsung, care deja au trimis invitațiile pentru lansarea seriei Galaxy S9, pentru data de 25 februarie.

Asta nu înseamnă că MWC nu o să mai fie interesant – noul cipset Qualcomm Snapdragon 845 e aproape gata și cu siguranță că o să vedem mai multe modele de smarpthone-uri, cu specificații similare. Pe de altă parte, timpul în plus folosit de HTC, LG și Huawei s-ar putea să însemne (și ar fi bine să fie așa) posibilitatea de a veni cu elemente specifice, care să le diferențieze.

Și asta nu poate să fie decât un lucru foarte bun. LG a venit cu display-ul 18:9, HTC a introdus ideea de ”squeeze” iar Huawei a venit cu AI-ul propriu.

Rămâne să vedem ce ne rezervă 2018 din această perspectivă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep