HomeFeaturedFocusLG G6 si LG Q6 primesc variante noi de culoare

LG G6 si LG Q6 primesc variante noi de culoare

Se pare că moda din rândul marilor producători de smartphone, care, în loc să vină cu modele noi pe piață, aduc vechile modele cu câteva mici retușuri, persistă. LG pare să se alinieze la acest trend, astfel că, la câteva zile după apariția unui LG G6 Raspberry Rose, sunt anunțate noi versiuni de culoare, atât pentru modelul LG G6, cât și pentru fratele ceva mai slăbuț, LG Q6.

Moroccan Blue și Lavender Violet sunt cele două noi versiuni, prima dintre ele inspirată din albastrul specific al clădirilor din orașul marocan Chefchaouen, iar cea de-a doua, destinată deopotrivă domnilor și doamnelor care apreciază lucrurile fine. Chiar dacă mi se pare ușor exagerată strategia de comunicare a companiei coreene, care explică cu lux de detalii alegerile celor două nuanțe, consider că este un lucru foarte bun că unui utilizator interesat de un model anume de smartphone îi sunt puse la dispoziție cât mai multe opțiuni, pentru a o putea alege pe cea care se potrivește cel mai bine cu gusturile sale.

Noile versiuni vor fi disponibile în primă fază în țara natală, Coreea de Sud, urmând ca ulterior să devină accesibile și pentru doritorii din alte piețe cheie.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep