HomeFeaturedFocusPrimele leak-uri de LG G7 ne arata un smartphone cu un display...

Primele leak-uri de LG G7 ne arata un smartphone cu un display imens, ce acopera aproape toata partea frontala

lg-g7-render-2lg-g7-render

Nici nu s-a încheiat bine CES-ul și deja lumea privește cu nerăbdare la MWC 2018 și lansările de acolo, iar printre primele leak-uri pe care le avem se numără Samsung Galaxy S9 și următorul flagship LG, G7 (dacă se va păstra denumirea seriei G). Avem niște modele virtuale în care display-ul este imens, acoperind aproape toată suprafața frontală, continuând trendul dat de Samsung cu S8.

Nu mă miră absolut deloc să văd că producătorii de dispozitive Android adoptă această inovație și mă aștept să văd chestii faine la MWC, smartphone-uri care nu numai că se duc spre diagonala de 6 inci, dar oferă mult mai mult spațiu de lucru.

Dacă Samsung va păstra pe S9 același design de pe S8, LG împinge lucrurile înainte, extinzând display-ul de pe G7. Anul trecut G6 a venit cu un raport de 18:9 și un display excelent ce sper că va fi continuat pe G7. Din imaginile publicate de TigerMobiles vedem că arată excelent, fiind în acest moment aparatul care are cel mai bun raport dintre display și carcasă, cu margini aproape imperceptibile. În partea superioară e loc pentru difuzor, cameră frontală duală și senzori, iar în partea de jos aproape că nu e bordură.

Cred că suntem abia la începutul leak-urilor și până la lansarea de la MWC o să avem timp suficient să ne lămurim dacă viitorul smartphone LG va fi tot din seria G și care vor fi specificațiile sale tehnice.

Oricum, arată bine.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep