HomeFeaturedFocusQualcomm isi asigura vanzarile pentru urmatorii trei ani

Qualcomm isi asigura vanzarile pentru urmatorii trei ani

Gigantul american a semnat niște înțelegeri (memorandums of understanding) care par să îi asigure vânzările pentru următorii trei ani, cu companii precum Lenovo, Oppo, Vivo, ZTE, Watech sau Xiaomi, care și-au arătat astfel interesul pentru a achiziționa componente Qualcomm în valoare totală de peste 2 miliarde de dolari în următorii ani. S-a întâmplat în cadrul unei întâlniri dintre producătorii chinezi și compania americană, în cadrul căreia s-au pus și bazele dezvoltării tehnologiei 5G și a echipamentelor/dispozitivelor comerciale care să suporte această tehnologie.

Întâlnirea a avut loc în Beijing, în cadrul unui eveniment organizat de Qualcomm, la care au participat Cristiano Amon și Steven Mollenkopf, cei doi senior executive ai companiei, alături de figuri de la vârful companiilor chineze.

Având în vedere că Qualcomm are oricum parteneriate semnate și cu alți producători de dispozitive mobile, inclusiv cu gigantul Samsung, lucrurile par să arate tot mai bine pentru companie. Oricum, nu pare a avea concurență din partea MediaTek, ci mai degrabă chiar din partea Samsung, care a început să vândă chipset-urile sale proprii, Exynos, către producători terți. Un exemplu pe care se pare că îl va urma și Huawei cât de curând, cu chipset-urile Kirin.

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep