HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: selfie-stick/tripod Xiaomi Bluetooth, un accesoriu util

RECOMANDARE: selfie-stick/tripod Xiaomi Bluetooth, un accesoriu util

Cu câteva zile înainte de sărbători m-am decis să încep și eu să folosesc un selfie-stick. Mi s-a părut un moment potrivit pentru a face acest pas, în ideea de a facilita realizarea unei fotografii de tip selfie cu tot grupul de prieteni. Și cum era prima experiență cu un astfel de produs, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care au în ofertă o gamă extrem de variată de accesorii pentru orice model de smartphone, pentru câteva recomandări.

Dintre modelele trimise mi-a plăcut cel mai mult un selfie-stick Xiaomi ce se poate transforma și în mini-tripod, cu conectare prin Bluetooth. A fost cel mai aproape de câteva cerințe pe care le aveam de la un astfel de produs, cerințe care se transformă automat în avantantaje pentru utilizator.

În primul rând mi-am dorit un selfie-stick cât mai compact atunci când este strâns, cu conectare la telefon prin Bluetooth, pentru a evita folosirea unui fir, cu un grip al mânerului cât mai bun și cu o prindere pentru telefon cât mai solidă și în același timp cât mai ușor de manevrat (în specificațiile sale scrie că suportă dispozitive de până la 5,9 inchi diagonală a ecranului). Produsul celor de la Xiaomi răspunde acestor cerințe (are doar 19 centimetri când este strâns), așa că din start m-am declarat mulțumit de el. Am avut niște feedback-uri negative legate de lungimea sa atunci când este întins, lungime ce ajunge la 70 centimetri, însă mie mi s-a părut suficient.

În plus, selfie-stick-ul Xiaomi are două avantaje majore, care au cântărit enorm în aprecierea mea. În primul rând, mânerul, care este cauciucat și se ține foarte bine în mână, se deschide în trei părți, astfel încât selfie-stick-ul se poate transforma într-un mini trepied. Unul destul de solid, care se așează foarte bine pe orice suprafață cât de cât plană, făcând o priză foarte bună, indiferent de această suprafață.

În al doilea rând, micul declanșator cu led se poate desprinde din locașul său, transformându-se într-o telecomandă care permite declanșarea fotografiei de la distanță. L-am testat de la 8 metri și merge perfect, se pare că bate chiar și mai departe. Cele două caracteristici merg foarte bine împreună, astfel încât selfie-stick-ul de la Xiaomi să poată fi folosit într-o varietate de scenarii.

Mie mi s-au părut suficiente argumente în favoarea sa, astfel încât îl recomand celor care sunt dornici să folosească un astfel de dispozitiv. Prețul de 104 lei de pe MobileDirect este unul decent, mai ales pentru un produs care vine de la un producător de smartphone consacrat.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep