HomeMobileAndroidAcesta este Samsung Galaxy S9: imagini detaliate ale urmatorului flagship

Acesta este Samsung Galaxy S9: imagini detaliate ale urmatorului flagship

titanium-gray-s9-578x540

Ne aflăm la mai puțin de o săptămână până la prezentarea oficială a noului Samsung Galaxy S9 de la MWC 2018 și via @evleaks avem parte de poze detaliate cu acest flagship. Din punct de vedere design practic nu mai are secrete.

galaxy-s9-latest-leak-10galaxy-s9-latest-leak-12

Și în același timp sunt confirmate mai toate leak-urile de până acum vizavi de ce va aduce seria S9. După cum se poate observa, S9 seamănă foarte tare cu seria S8, însă cu margini sensibil mai subțiri. O schimbare importantă e legată de aducerea senzorului de amprentă sub camera foto.

s9-fresh-renders-leaked

Vedem o gamă interesantă de culori, inclusiv un gri ce se pare însă că nu va ajunge în Europa. Ne putem folosi și de promo-urile Samsung pentru a extrage și mai multe detalii



În special faptul că pentru seria S9 camera foto ar trebui să fie cea mai importantă caracteristică. Leak-ul de față confirmă speculațiile legate de faptul că S9+ ar avea o cameră duală și că atât S9 cât și S9+ ar beneficia de distanță focală variabila (f/1.5 și f/2.4). Teoretic asta ar duce la performanțe mai bune în fotografia de noapte. Alte speculații spun că modul de înregistare video slow motion ar putea fi folosit chiar la 960 fps-uri, probabil la o rezoluție destul de mică.

galaxy-s9-latest-leak-2

Seria S9 ar trebui să introducă și difuzoarele stereo, optimizate de AKG, ce vor genera sunet surround.

Din punct de vedere al specificațiilor nu știm însă prea multe, probabil că S9 și S9+ vor avea display de 5.8 respectiv 6.2 inci, rezoluție de 2960 x 1440 pixeli,18.5:9 aspect ratio și procesor Exynos 9810, cu baterii de 3000 respectiv 3500 mAh.

galaxy-s9-latest-leak-4

S9 va veni cu doar 4GB RAM și S9+ cu 6 GB, pentru stocare fiind disponibili 64 GB.

Se mai spune că odată cu prezentarea de pe 25 februarie Samsung va începe să preia și comenzile, livrările fiind stabilite pentru 8 martie (ca fapt de divers, în România prezentarea oficială se va face pe 6 martie și noi o să fim acolo să vedem ce și cum).

Imediat e 25 februarie și atunci o să știm sigur dacă toate detaliile de până acum sunt adevărate – și nu vedem de ce nu ar fi.

Întrebarea este: e Samsung Galaxy S9 suficient de bun încât să înlocuiască seria S8 și mai ales, poate fi el un competitor complet pentru iPhone X?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep