HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 5 Lite prezentat oficial la MWC, un mid-range atractiv

Asus Zenfone 5 Lite prezentat oficial la MWC, un mid-range atractiv

Pe lângă vârfurile de gamă Asus Zenfone 5 și Zenfone 5z, producătorul taiwanez a adus la MWC și o versiune Lite, un telefon mai accesibil, dar care face câteva compromisuri și la nivel de specificații tehnice și, evident, la aspect, acolo unde nu mai arată la fel de interesant și unde propune un design mult mai clasic. Avem totuși un display alungit, cu aspect 18:9, dar nu mai avem notch-ul, acel decupaj din partea superioară a ecranului, care făcea loc camerei frontale.

Asus Zenfone 5 Lite vine în mai multe variante de configurații, dar păstrează constant același aspect fizic, bazat pe un ecran de 5,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Poate fi echipat cu chipset Qualcomm Snapdragon 430 sau cu Snapdragon 630, în funcție de zona geografică. La nivel de memorii, avem variantă cu 3 GB de memorie RAM și stocare de 32 GB sau cu 4 GB de memorie RAM și capacitate de stocare de 64 GB. Există un slot pentru microSD care nu afectează cele două sloturi pentru SIM-uri.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundat de rezoluție nespecificată, în timp ce amatorii de selfie-uri se pot bucura tot de un sistem dual camera cu un senzor principal de 20 megapixeli și unul secundar despre care nu s-au detaliat informații. Tot pe partea din spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo, iar acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh.

Telefonul va fi disponibil în variante negru nocturn, alb lunar și roșu intens, iar la nivel de detalii comerciale, știm grație PR-ului local că ASUS ZenFone 5 Lite va fi disponibil în România începând cu luna martie 2018 la un prețul de aproximativ 1599 Lei (TVA inclusiv).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep