HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 5 trece prin AnTuTu Benchmark si se dezbraca de secrete

Asus Zenfone 5 trece prin AnTuTu Benchmark si se dezbraca de secrete

Un smartphone Asus a rulat AnTuTu Benchmark și a lăsat suficiente urme acolo încât pasionații de telefoane inteligente și cei atrași de producătorul taiwanez să își facă o idee destul de clară despre ambițiile viitorului flagship. Pentru că da, Asus Zenfone 5 pare să fie un flagship, în eventualitatea în care informațiile se vor dovedi a fi adevărate.

În mod interesant, apare și o rezoluție atipică în lista de specificații rămase în AnTuTu, care ne duce cu gândul la un notch în partea de sus a ecranului. Și această teorie este susținută și de apariția unei fotografii real life cu telefonul, dintr-o cu totul altă sursă, astfel încât cred că lucrurile sunt destul de clare aici.

Printre specificațiile tehnice care se cunosc până acum despre viitorul Zenfone 5 se numără un chipset Qualcomm Snapdragon 845, o memorie RAM de 6 GB, o capacitate internă de stocare de doar 32 GB (cred că în realitate va fi mai mare), un Android 8.0 Oreo și o rezoluție a ecranului de 2246 x 1080 pixeli (un aspect de aproape 19:9). Cred că sunt suficiente detalii pentru a capta interesul pasionaților. Iar scorul de 238.129 puncte din AnTuTu este o garanție în plus în această direcție.

Telefonul este așteptat să sosească oficial în cadrul MWC-ului care va începe săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment Asus la care vor vedea lumina zilei mai multe telefoane din seria Zenfone 5.

via Playfuldroid

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep