HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Xiaomi Mi Max 3

Cateva detalii despre Xiaomi Mi Max 3

Încep să se adune detaliile despre un viitor terminal Xiaomi, unul care pare ușor atipic pentru piața de smartphone, chiar și pentru cea din China. Este vorba despre Mi Max 3 (a nu se face confuzie cu Mi Mix 3, care în primă fază se va numi Mi Mix 2s), care va fi echipat cu un display alungit, proporție 18:9, cu diagonală de 7 inchi. Un soi de concurent pentru seria Galaxy Note, evident mult mai accesibil din punctul de vedere al prețului.

Însă acest preț mai mic are și câteva efecte în zona de configurație. Terminalul va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 660, care nu este chiar așa de rea din punctul de vedere al performanțelor. Se mai cunosc detalii legate de suportul pentru încărcarea wireless și scanerul de iris. Există zvonuri care spun că Xiaomi vrea să integreze încărcarea wireless într-un suport de tip stand, care să permită deblocarea terminalului doar prin intermediul scanerului de iris. Practic, ai telefonul pe masă, la încărcat, te uiți la el și se deschide. Sună interesant, nu știu cât de practic va fi.

Se mai știe că telefonul va avea suport pentru două SIM-uri, pentru două carduri microSD și va fi echipat cu un sistem dual camera pe partea din spate.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii tehnice despre Mi Max 3, dar sunt convins că va fi destul de interesant, inclusiv din perspectiva aspectului. De altfel, fotografia leak-uită este destul de grăitoare din acest punct de vedere.

via xda developers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep