HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre urmatorul flagship LG

Cateva detalii tehnice despre urmatorul flagship LG

Informațiile vin dintr-o sursă destul de credibilă, celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks și sunt destul de interesante. În primul rând, se pare că producătorul coreean va renunța la G-ul din denumire și că viitorul flagship nu se va mai chema LG G7, așa cum se așteptau mulți fani. Nu se cunoaște încă alegerea făcută, așa că s-a folosit numele de cod al terminalului, care este Judy. Partea mai puțin fericită este că noul flagship LG ar putea fi lansat oficial de-abia în luna iunie a anului, ceea ce înseamnă că LG va avea un handicap serios în fața marilor competitori, care vor ieși pe piață mai repede.

Telefonul va fi echipat, așa cum era și de așteptat, cu un chipset de ultimă generație Qualcomm Snapdragon 845, care va fi ajutat de o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta este versiunea standard, pentru că va exista și una ceva mai vioaie, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB.

La nivel de abilități foto, pe partea din spate va exista un sistem dual camera cu doi senzori de 16 megapixeli fiecare. Nu va lipsi nici certificarea IP68, iar display-ul va avea o diagonală de 6,1 inchi și o proporție 18:9.

Lucrurile arată bine, însă mi-e teamă că data lansării va fi piatra de moară legată de piciorul acestui jucător, care va pierde startul în competiția pentru vârful ierarhiei androidelul, un clasament care se va rescrie puternic în perioada următoare.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep