HomeCloud & MobilityConcursul Imagine Cup 2018 Big Idea Challenge castigat de proiectul VisionX din...

Concursul Imagine Cup 2018 Big Idea Challenge castigat de proiectul VisionX din Romania!

Felicitări echipei româneșți (de la Universitatea Politehnica din București, formată din Ștefan, Cristi și Bodgdan) din spatele proiectului VisionX ce a reușit să câștige primul loc în Big Idea Challenge din cadrul competiției Imagine Cup. Mă bucur că România este încă competitivă și apar în continuare rezultate bune la Imagine Cup.

Dacă vă mai aduceți aminte, în urmă cu ceva vreme vă spuneam că s-a dat drumul la înscrierile pentru Imagine Cup, competiția globală în care participanții pot câștiga premii în valoare de 100000 USD pentru idei care vin să folosească soluțiile cloud pentru a schimba lumea.

Big Idea Challenge este categoria în care competitorii trebuiau să își ”vândă” ideile, juriul alegându-le pe cele mai interesante, oferindu-le premii în bani (3000 USD pentru primul loc, 2000 USD pentru al doilea și 1000 pentru cel de-al treilea).

VisionX este un sistem construit pentru a detecta automat anomaliile și bolile din corpul uman, folosind analiza radiografiilor prin algoritmi de Machine Learning, puse peste Azure. Proiectul va putea oferi informații relevante și oamenilor din zone deficitare în personal specializat în analiza radiografiilor și totodată este un sistem de ajutor pentru experți.

Proiectul VisionX a câștigat premiul de 3000 USD.

Locul doi este ocupat de proiectul Data Ecosystem, din Hong Kong, ce a primit 2000 USD. Este o platformă de schimburi bazată pe blockchain.

Iar locul trei este luat de proiectul rientiQ Biotechnologies, din Ungaria (a primit 1000 USD), ce încearcă să determine riscul de cancer mamar la tinere, pe baza analizei genetice.

Felicitări lui Cristi, Ștefan și Bogdan și succes mai departe dacă decid să continue aventura din Imagine Cup 2018 și să se înscrie și în Imagine Cup Global Competition – unde vă puteți înregistra și voi urmând link-ul de aici.

Tot în cadrul Big Idea Challenge, echipele:

VMA, China
Bubufds, Hong Kong
Digibuddies, India
fachheReturns, India
Food For Thought, United Arab Emirates
Deaf Signer, United States
Learning Circles, United States

primesc credite Azure de 600 USD și feedback direct din partea juriului vizavi de proiecte și de modalitățile în care pot să fie îmbunătățite.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep