HomeMobileAndroidE posibil ca acesta sa fie HTC U12 (Imagine)

E posibil ca acesta sa fie HTC U12 (Imagine)

Cu toate zvonurile legate de faptul că următorul flagship HTC nu va fi prezentat această lună, se pare că îl putem vedea printr-o scăpare (poate chiar voită) a HTC: la un eveniment organizat în Taiwan și dedicat 5G,HTC a prezentat un prototip ce funcționa pe 5G. Are toate caracteristicile pe care bănuim că le va aduce HTC U12, adică un display 18:9 aproape fără bordură, de 6 inci, similar cu cel de pe U11+.

În clipul de mai jos se poate vedea aparatul despre care vorbim:

Unul dintre cele două aparate prezentate ajunge la o viteză de downlod de 809.58 Mbps ceea ce ne duce cu gândul la faptul că ar putea avea un cip de generație nouă, iar dacă speculăm, e posibil să fie chiar Snapdragon 845 cu Qualcomm X20 LTE modem.

Alte detalii nu se pot observa despre acest aparat așa că ușa e deschisă pentru spculații. Poate fi U12 sau poate fi pur și simplu unul din modelele de aparate HTC pe care taiwanezii le testează intern.
Însă, informația a venit via @evleaks, ceea ce ar putea să îi ofere un nivel mai ridicat de credibilitate.
Sincer să fiu nu văd nimic spectaculos la acest model HTC și vreau să cred că atunci când va ieși va fi ceva diferit de ceea ce am tot văzut până acum. Poate că e momentul ca echipa de designeri ce de curând a ajuns la Google să facă ceva inspirat.

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep