HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Nokia 7 Plus si Nokia 1

FOTO: cum arata Nokia 7 Plus si Nokia 1

O serie de fotografii ajunse recent în atenția opiniei publice ne arată cam care sunt intențiile HMD Global în viitorul apropiat. Pozele, chiar dacă leak-uite prin surse, par a fi fotografii de presă oficiale și ne înfățișează în toată splendoarea lui un Nokia 7 Plus și un Nokia 1. Sursa acestor imagini, celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks, are un istoric destul de bun, așa că tind să cred că în momentul anunțului oficial al celor două terminale, nu vom avea surprize din punctul de vedere al designului. Lucrurile sunt destul de clare din punctul meu de vedere.

Dacă despre Nokia 7 Plus am mai vorbit și știm că va avea un aspect modern, cu display alungit (proporție 18:9) și un sistem dual camera pe partea din spate, confirmat și de aceste fotografii noi, despre Nokia 1 nu se știau prea multe lucruri.

În mod evident, va fi un entry-level cu aspect clasic și cu o construcție din plastic, ce ar putea permite schimbarea capacelor din spate. Probabil că specificațiile tehnice vor fi destul de jos, la fel ca și prețul, care va reprezenta principalul (și singurul) argument de vânzare.

Evan Blass vorbește și despre faptul că Nokia 7 Plus va face parte din programul Android One, ceea ce îl face și mai interesant. Însă aș prefera să aștept anunțul oficial înainte de a mă entuziasma.

via @evleaks

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep