HomeFeaturedFocusFOTO: Sharp Aquos S3 apare în poze real life

FOTO: Sharp Aquos S3 apare în poze real life

Vorbim acum despre un smartphone destul de așteptat de către suflarea pasionată de dispozitive mobile, nu pentru că este extrem de spectaculos sau aduce ceva inedit în peisaj, ci pentru că a avut parte de o avalanșă de leak-uri, zvonuri și speculații. Și asta se întâmplă de ceva vreme, semn că producătorul japonez a pregătit destul de mult această lansare. Sau, aș spune eu, s-a protejat în fața celor care vor vedea în Aquos S3 doar o clonă de iPhone X, pentru că terminalul celor de la Sharp a fost menționat la nivel de zvonuri neoficiale, cu tot cu al său display cu notch, încă de dinainte de apariția lui iPhone X.

Acum că am clarificat această mică necunoscută, dincolo de fotogafiile care au generat acest material, primele în care telefonul este înfățișat real life, fără să vorbim de randări de presă, să vedem puțin și cum se va prezenta telefonul din punct de vedere tehnic. Va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 630, asortat fie cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare de 64 GB, fie de 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă.

Un display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), un sistem dual camera pe partea din spate (12 megaixeli + 13 megapixeli), o cameră foto frontală de 16 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un Android 8.0 Oreo și un acumulator cu o capacitate de 3100 mAh, cam acestea sunt detaliile tehnice care se cunosc până acum.

S-ar putea ca telefonul să fie lansat în cadrul MWC-ului, așa că așteptarea nu va mai dura foarte mult. Ar fi și cazul!

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep