HomeFeaturedFocusHuawei a prezentat MateBook X Pro, un laptop cu cateva trasaturi de...

Huawei a prezentat MateBook X Pro, un laptop cu cateva trasaturi de top

Producătorul chinez a prezentat pe lângă tabletele din seria Huawei MediaPad M5 și un laptop ultraportabil care aduce câteva elemente inedite. Este descris ca fiind primul laptop cu ecran Full View și într-adevăr, aspectul său este unul de excepție, cel puțin din fotografii. Are margini de doar 4,4 milimetri și o proporție screen-to-body de 91%. Din cauza (sau poate datorită) acestor margini foarte subțiri, camera sa web a fost integrată în butonul F5, care se rabatează atunci când este nevoie de cameră. Unii au spus (inclusiv producătorul) că este o cameră web antispionaj, eu nu aș merge chiar atât de departe. Oricum, este o chestie interesantă.

La nivel de trăsături hardware, se remarcă rezoluția de 3000 x 2000 pixeli a ecranului de 13,9 inchi, procesoarele Intel Core i7 (sau i5) de generația a 8-a, un acumulator de 57,4 Wh, grafica NVIDIA GeForce MX150, memoria RAM care poate ajunge până la 16 GB și capacitatea de stocare ce poate ajunge la 512 GB (SSD). Plus un senzor pentru citirea amprentei digitale și un sistem Dolby Atmos cu patru difuzoare.

Fizic vorbind, dincolo de finisajele care promit să fie impecabile, avem o grosime totală de doar 14,6 milimetri în cel mai gros punct, o greutate de 1,33 kilograme și versiuni de culoare Space Gray sau Mystic Silver.

Huawei MateBook X Pro va costa de la 1499 euro până la 1899 euro în versinea cea mai puternică. Cred că v-ați dat seama încă din momentul în care i-am rostit numele, cam cu ce produse vrea să se bată. Să vedem și dacă va reuși să facă o figură frumoasă.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep