HomeFeaturedFocusLeak: Fitbit va lansa un smartwatch similar cu Apple Watch

Leak: Fitbit va lansa un smartwatch similar cu Apple Watch

fitbit-watch-leak-2Pentru că Fitbit nu are încă o soluție acceptată de piață pentru zona de smartwatch și pentru că Apple vinde foarte bine Apple Watch, nu este de mirare că cei dintâi, multă vreme lideri pe zona dispozitivelor wearable, au decis să mai aducă pe această piață încă un produs. Conform Wareable, se pare Fitbit are în lucru un nou ceas smart, succesor de Blaze, construit având în minte reacția pieței vizavi de modelele Ionic și Blaze. Tot de la Wearable, avem și niște imagini care reprezintă acest nou smart watch al Fitbit, din câte se vede, o replică interesantă pentru Apple Watch

fitbit-leak-watchNoul ceas va fi mai mic decât Ionic, cu un design ce împrumută mult din Apple Watch și care se vrea a fi pe placul unul public mai larg. Unul dintre posibilele nume ar putea să fie Blaze 2 (cel puțin cam acesta ar fi cel actual, conform surselor Wearable).

Sistemul de operare de pe ceas va fi același cu cel de pe Ionic, va avea de asemenea și același senzor SpO2, permițând utilizatorilor să monitorizeze problemele de apnee, va fi rezistent la apă însă nu va beneficia și de receptor GPS.

Vizavi de preț, zvonul zice că ar fi sub cel al Fitbit Ionic, ceea ce îl va face accesibil unui public mai larg.

Ceasul nu arată rău, asta e clar. Rămâne să vedem dacă zvonul e adevărat.

via SG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep