HomeFeaturedFocusPrimele detalii tehnice despre ZTE Axon 9

Primele detalii tehnice despre ZTE Axon 9

Se pare că numărul terminalelor care vor să se echipeze cu viitorul chipset Snapdragon 845 de la Qualcomm este într-o continuă creștere. Iar ZTE Axon 9 este unul dintre protagoniștii proaspăt intrați în horă. Pentru că primele informații despre acest smartphone au ieșit la iveală, evident, la modul neoficial, la nivel de speculații și detalii leak-uite și confirmă această intenție a producătorului chinez de a-și plasa terminalul cât mai sus în topul Androidelor.

Pe lângă chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845, se mai vorbește și despre un display AMOLED de 6 inchi și rezoluție QHD+ (aspect 18:9), despre o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 sau 256 GB (va exista si o variantă ceva mai slabă, cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă). Terminalul va avea două sisteme dual camera. Cel de pe spate va fi compus dintr-un senzor principal de 20 megapixeli și unul mai mic, ce va captura detaliile de pe fundal, iar sistemul dual camera frontal va avea senzorul principal de 13 megapixeli.

A mai fost menționat un sistem de operare Android 8.0 Oreo, dar și un posibil preț de vânzare, situat undeva pe la 600 dolari. Este destul de vag, având în vedere că vor exista vreo trei versiuni de ZTE Axon 9, așa că aștept momentul anunțului oficial pentru detaliile comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep