HomeFeaturedFocusUltimate Performance vine in Windows 10 pentru a stoarce si cea din...

Ultimate Performance vine in Windows 10 pentru a stoarce si cea din urma picatura de viteza

Ultimate-performance-796x417Cel mai recent build de Windows 10 Insider Preview, adică 17101 aduce utilizatorilor înrolați în program o surpriză interesantă: modul Ultimate Performance, gândit de Microsoft să stoarcă și cea din urmă picătură de viteză din sistemele high end. Practic asta și face, dar să nu vă gândiți că este vreun tweak ce activează opțiuni de overclocking – nu, nu e cazul. Ceea ce face este că elimină orice latență pe care sistemul de operare ar putea să o introducă pe o utilizare normală.

Microsoft ne anunță că e posibil ca folosirea îndelungată a modului Ultimate Performance să aibă impact asupra hardware-ului de pe PC, dar fără să ne dea detalii despre sporul de performanță câștigat – el ar trebui să difere de la sistem la sistem, în funcție de configurația fiecăruia.

Pentru moment Ultimate Performance din Windows 10 Insider Preview 17101 nu apare și pe sistemele ce au baterie, adică pe laptop-uri și tabletele hibrid. Poate că în versiunea finală o să fie disponibil și aici, dar pentru moment nu se întâmplă asta.

Care ar fi scopul? Păi e clar: de a oferi mai multă performanță, în mod special pe acele sisteme care de obicei sunt folosite intensiv – jocuri sau stații de lucru pentru prelucrare grafică sau analize complexe.

Dacă aveți deja build-ul 17101 puteți să testați Ultimate Performance să vedeți dacă vă este pe plac sau nu și să oferiți feedback către Microsoft via Feedback Hub.

Mai multe detalii aveți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep