HomeMobileAndroidUpdate-ul Android 8 Oreo pentru Samsung Galaxy S8 si S8+ oprit partial...

Update-ul Android 8 Oreo pentru Samsung Galaxy S8 si S8+ oprit partial din cauza unor probleme de restart aleator

Oreo_S8Nici nu a fost lansat bine update-ul Android 8 Oreo pentru seria Galaxy S8 și S8+ și deja se pare că Samsung a decis să îl oprească din cauza unor probleme legate de reporniri aleatoare ale aparatelelor. Oreo pentru Samsung Galaxy S8 și S8+ e în teste de mai bine de două luni, dar se pare că testarea nu a fost suficient de bine făcută pentru că există un număr (deși se spune că mic) de aparate care se restartează aleator după update-ul la Oreo.

Nu e deloc un lucru bun pentru Samsung mai ales că au ajuns să fie aproape ultimii dintre producătorii ce oferă update-ul la Oreo, iar acum se opresc – se spune că pentru moment. Se investighează posibilele cauze și se încearcă găsirea de soluții cât mai rapid, declară pentru SamMobile reprezentanții Samsung.

Pentru moment nu știm când va fi dat iarăși drumul la update, cel puțin alte câteva zile e clar că va mai fi de așteptat. Ca să fie mai ușoară așteptarea vă recomand să urmăriți materialul video mai jos în care e prezentat Android 8 Oreo pe Samsung Galaxy S8.

Dacă printre voi sunt utilizatori care nu mai vor să aștepte până când Samsung va relansa oficial Android 8 Oreo, pot încerca să instaleze un ROM custom cu Android 8 Oreo, urmând instrucțiunile de aici.

Succes!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep