HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Huawei P11/P20 Lite

VIDEO: cum arata Huawei P11/P20 Lite

Chiar dacă planează încă un mister asupra denumirii pe care o va folosi Huawei pentru viioarea generație de flagship-uri și opinia publică este împărțită destul de uniform între P11 și P20, ne confruntăm cu o avalanșă de informații și leak-uri despre viitoarele terminale ale seriei. Evident, este vorba despre informații neoficiale, dar am aflat de ceva vreme că nu prea iese fum fără foc și că aceste detalii se regăsesc în mare parte în momentul unui anunț oficial.

Legat de viitoarea versiune Lite a lui P11/P20, avem la dispoziție câteva schițe grafice generate de calculator, precum și un scurt clip video. Iar dacă ar fi să oferim un răspuns rapid la întrebarea din titlul, am putea spune că Huawei P11/P20 Lite pare să arate destul de mult ca un iPhone X. Are chiar și acel notch pe display, care să permită existența unei camere foto frontale. De fapt, în cazul nostru avem un sistem dual camera frontal, la fel cum și pe partea din spate avem tot un sistem dual camera.

Pentru cei care așteptau sistemul cu trei senzori, se pare că acesta va veni doar pe modelul P11/P20 Plus/Pro. Cam multe variabile în denumirile respective, însă mie chiar îmi place că Huawei a reușit să păstreze misterul asupra denumirii și cred că este un plus și la nivel de strategie de marketing acest lucru.

Revenind la modelul Lite, se pare că acesta va avea un display ușor atipic, cu proporție de 19:9 și rezoluție 2200 x 1800 și un chipset Kirin 970 sau un Kirin 659 de generație mai nouă. Ceea ce îl face să fie extrem de interesant și îi prevăd cifre de vânzări spectaculoase, mai ales dacă prețul va fi unul atractiv.

Însă aceste informații vor fi mult mai clare în momentul unui anunț oficial.

via TigerMobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep