HomeFeaturedFocusVIDEO: un scurt hands on cu Xiaomi Mi Mix 2s

VIDEO: un scurt hands on cu Xiaomi Mi Mix 2s

Este un material neoficial, pentru că terminalul încă nu a fost prezentat de către producătorul său. Tot ceea ce se știe despre el până acum este din surse nu foarte sigure. Xiaomi Mi Mix 2s se pare că va fi lansat oficial la MWC și că va fi echipat cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 845. De altfel, un Xiaomi Mi Mix 2s se pare că a trecut și prin AnTuTu Benchmark, acolo unde a lăsat un scor destul de impresionant.

Acum terminalul este vedeta unui scurt material video realizat de către cei de la OnPhones, care se pare că au pus mâna pe o unitate de test. Nu avem prea multe concluzii de tras, pentru că clipul este chiar scurt, însă se vede destul de clar aspectul fizic al telefonului, care merge pe același design cu margini cât mai subțiri ale ecranului.

Cunoscătorii spun că inclusiv interfața a suferit câteva schimbări majore și că a împrumutat suportul pentru câteva gesturi de la mult mai celebrul iPhone X pe care îl copiază și la design. Cred totuși că cei de la Xiaomi au ieșit cu un telefon cu margini extrem de subțiri cu mult înaintea celor de la Apple.

via OnPhones

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep