HomeFeaturedFocusXiaomi a lansat Mi LED TV 4, un LED TV 4K de...

Xiaomi a lansat Mi LED TV 4, un LED TV 4K de 55 inchi

S-a întâmplat în cadrul aceluiași eveniment din în care Xiaomi a prezentat oficial și modelele Xiaomi Redmi Note 5 și Redmi Note 5 Pro și, deocamdată, la fel ca și în cazul telefonului, televizorul este disponibil doar pentru consumatorii din India. Probabil că va mai trece multă vreme până când vom putea accesa un astfel de televizor produs de Xiaomi direct de la noi din țară, dar nu m-am putut abține să nu scriu despre el. Și asta pentru că aduce o premieră interesantă pe piața de televizoare.

Xiaomi Mi LED TV 4 este, conform spuselor producătorului chinez, cel mai îngust LED TV. În punctul său cel mai gros măsoară doar 4,9 milimetri, ceea ce mă face să cred că arată foarte bine pe un perete. Mai ales că din imagine pare să vină și cu margini foarte subțiri.

Din punct de vedere tehnic merită amintit panel-ul de 55 inchi și rezoluție 4K, sistemul de operare Android TV OS și mai ales PatchWall, un sistem AI care învață preferințele utilizatorului și pregătește conținutul cât mai personalizat. Plus conexiunea Bluetooth 4.0, WiFi, memoria RAM de 2 GB, capacitatea internă de stocare de 8 GB sau procesorul quad-core. Dar mai ales nu trebuie trecută cu vederea telecomanda specială, care se conectează prin Bluetooth și are doar 11 butoane, dar care permite un control facil asupra televizorului și o navigare eficientă prin meniuri.

Prețul pentru Xiaomi Mi LED TV 4 (55) este de aproximativ 620 dolari, ceea ce mă face să mă oftic și mai tare pe faptul că deocamdată nu este disponibil pe piețele occidentale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep