HomeMobileAndroidDemo video: cum filmeaza Samsung Galaxy S9+ in low light (4K)

Demo video: cum filmeaza Samsung Galaxy S9+ in low light (4K)

De câteva zile testăm noul Samsung Galaxy S9+, primit în teste de la Orange prin programul Orange Smartphone Tester și am apucat să ne delectăm puțin cu capacitățile sale de filmare în condiții de lumină slabă.

Poate cel mai important atu al seriei Galaxy S9 este faptul că beneficiază de o cameră foto/video, în cazul lui S9+ chiar un sistem dual 12 MP (f/1.5-2.4, 26mm, 1/2.55″, 1.4 µm, Dual Pixel PDAF) + 12MP (f/2.4, 52mm, 1/3.6″, 1 µm, AF), stabilizare optică, zoom optic 2x (pe care l-am și testat) cu deschidere variabilă, lucru ce permite fotografierea/înregistrarea video la calitate foarte bună, în orice condiții de lumină.

Pentru situațiile în care nu există suficientă lumină ambientală, deschiderea (Aperture) este la F1.5, pentru ca în momentele în care există suficient de multă lumină să fie la F.24.

Partea faină este că sistemul ajustează automat deschiderea, utilizatorul nu trebuie să facă nimic altceva decât să focalizeze pe zonele care i se par de interes și să pornească îngregistrarea.

Și pentru că ieri am participat și lansarea noului flagship în România, am profitat de ocazie să îl folosim pentru a vă oferi și vouă imagini de la lansare. Este un prim test în care se vede foarte bine ce poate să facă sistemul dual de camere de pe Samsung Galaxy S9+.

Începem cu partea introductivă:

Urmează prezentarea CEO-ului Samsung Electronics România:

Se poate observa foarte ușor că rezultatul înregistrării este foarte bun, în condițiile în care vorbim despre o filmare în condiții de lumină speciale.

Ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. […] Alegerea unuia sau a altuia e doar o chestiune de gust și probabil justificări de marketing, pe baza scorurilor din teste. Oricum, bănuiesc că știți că atunci când vă alegeți un smartphone nu vă bazați doar pe performanță și luați în considerare și alte caracteristici precum autonomia, calitatea display-ului, prețul și camera foto (vedeți aici filmarea in low light 4k cu S9+). […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep