HomeFeaturedFocusFOTO: Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro in imagini de presa

FOTO: Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro in imagini de presa

Chiar dacă sursa acestor fotografii de presă (generate pe calculator) nu este una oficială, ea se bucură de o credibilitate extrem de mare, pentru că are un istoric pozitiv care nu prea lasă loc de îndoieli. Este vorba despre Evan Blass, cunoscut mai ales ca @evleaks, un personaj care are acces la suspect de multe informații pe care producătorii mari (și nu numai) se presupune că vor să le păstreze secrete. Însă cum tot ceea ce poate fi grupat sub terminologia de leak contribuie din plin la promovarea unor produse înainte de lansarea oficială, cred că au devenit parte importantă a oricărei strategii de marketing. Atât de importantă, încât nu poate fi ignorată. De aici mai departe, vă las pe voi să dezvoltați subiectul.

Eu o să revin la familia P20 de la Huawei și la fotografiile care cred că sunt aproape de realitate și care ne ajută să vedem designul terminalelor, dar și să clarificăm anumite aspecte. Toate cele trei telefoane au display alungit cu notch, proporție 19:9. Huawei P20 și P20 Lite vor avea pe spate câte un sistem dual camera, în timp ce versiunea de top, Huawei P20 Pro, va veni cu mult trâmbițatul sistem tri camera, cu trei senzori. Sunt foarte curios cum funcționează și dacă rezultatele sunt cu adevărat impresionante, sau este doar elementul de marketing.

Prea multe nu sunt de spus despre telefoane, vă las cu fotografiile, câte două pentru fiecare versiune de smartphone. Primele două sunt cu Huawei P20, următoarele două cu P20 Lite, iar ultimele două îl înfățișează pe Huawei P20 Pro.

Ca o paranteză, putem vedea că Huawei P20 Lite este singurul care pare să păstreze senzorul pentru citirea amprentei digitale pe spate, în timp ce frații săi mai mari preferă să vină cu un buton fizic frontal. După folosirea pentru trei luni de zile a unui Sony Xperia XZ1, cred că plasarea sa în lateral este cea mai fericită soluție. Clar, este doar părerea mea, dar cred că odată folosită, te face să te îndrăgostești de ea.

Au apărut informații și în ceea ce privește prețurile de vânzare pe care cele trei telefoane Huawei le vor avea în Europa, de la un alt leakster consacrat, Roland Quandt. Huawei P20 va costa 680 euro, P20 Lite va avea un preț de 370 euro, iar varianta de top, Huawei P20 Pro, va costa 900 de euro. Mie mi se par cam mari, dar prefer să aștept varianta oficială înainte de a comenta mai mult.

via @evleaks

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep