HomeFeaturedFocusHTC Desire 12 si HTC Desire 12+ prezentate oficial, specificatii tehnice complete

HTC Desire 12 si HTC Desire 12+ prezentate oficial, specificatii tehnice complete

HTC Desire 12

Producătorul taiwanez a prezentat oficial modelele HTC Desire 12 si HTC Desire 12+. Sunt două telefoane pe care eu le văd în partea de jos a categoriei mid-range. O zonă în care HTC a preferat să aducă atât construcția de sticlă, cu ramă metalică, cât și aspectul modern conferit de prezența unui display alungit.

Din păcate însă, HTC Desire 12 si HTC Desire 12+ nu rup gura târgului atunci când vorbim despre specificațiile tehnice. HTC Desire 12+ este cel mai puternic dintre cele două. Chiar și așa, este construit în jurul unei combinații de chipset Snapdragon 450 cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Iar ecranul alungit de 6 inchi are doar o rezoluție HD+, adică 1440 x 720 pixeli.

În față avem o cameră foto de 8 megapixeli, în timp ce pe spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate, un Android 8.0 Oreo și un acumulator de 2965 mAh sunt detaliile care merită evidențiate.

HTC Desire 12+ va avea un preț de vânzare de aproximativ 200 euro.

Fratele mai mic, care se va vinde cu aproximativ 180 euro, are un display de doar 5,5 inchi, cu același aspect 18:9 și cu aceeași rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). Chipset-ul este acum un MediaTek 6739 (procesor quad-core) împerecheat cu aceeași memorie RAM de 3 GB și cu aceeași capacitate internă de stocare de 32 GB. Se pare că va exista și o versiune cu 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă, care va fi chiar mai ieftină.

Nu mai există senzor pentru citirea amprentei, iar camera foto de pe spate are un singur senzor, de 13 megapixeli. Camera frontală este de 5 megapixeli, iar sistemul de operare este acum un Android 7.1 Nougat. Acumulatorul are o capacitate de 2730 mAh.

Așa cum spuneam, HTC Desire 12 si HTC Desire 12+ nu impresionează prin specificații. Partea bună este însă aspectul fizic, acolo unde cele două terminale compensează din plin lipsurile tehnice. Am avut ocazia să mă joc cu ele și, fără exagerare, am crezut în primă fază că Desire 12+ este HTC U11. Arată foarte bine și finisajele sunt atent realizate. Construcția din sticlă contribuie din plin la un aspect modern, care are șanse să atragă ceva utilizatori.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep