HomeFeaturedFocusHuawei a lansat oficial Honor 7C, telefonul va fi disponibil si in...

Huawei a lansat oficial Honor 7C, telefonul va fi disponibil si in Europa

Un nou terminal mid-range în oferta producătorului chinez, un smartphone lansat oficial și disponibil deja în China, dar care va veni și în Europa: Huawei Honor 7C. Ca de obicei atunci când vorbim despre un produs Huawei, un raport preț/specificații extrem de avantajos, care va atrage fără îndoială destui utilizatori interesați de achiziționarea unui Android fără pretenții prea mari de natură tehnică.

Terminalul este construit, culmea, în jurul unei platforme Qualcomm. Un chipset Snapdragon 450, cu procesor octa-core, care vine asortat fie cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare de 32 GB, fie cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare. În față avem un display de 5,99 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), cu formă alungită (aspect 18:9) și margini foarte subțiri și o cameră foto frontală de 8 megapixeli. În spate, Huawei Honor 7C are un senzor pentru citirea amprentei digitale și un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Un Android 8.0 Oreo, prezența funcției Face Unlock, câteva funcții software pentru portrete, un acumulator de 3000 mAh, un preț de aproximativ 115 euro pentru varianta cu 3 GB de RAM si 32 GB memorie internă și unul de aproximativ 160 euro pentru cea cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, cam acestea sunt detaliile care mai merită evidențiate.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep