HomeFeaturedFocusHuawei Y7 (2018) apare in fotografii de presă

Huawei Y7 (2018) apare in fotografii de presă

Este vorba despre o apariție neoficială, însă binevenită pentru fanii acestui brand. Se pare că, pe lângă Huawei Y9 (2018) lansat oficial cu câteva zile în urmă, producătorul chinez lucrează și la alte terminale din gama entry level. Și Huawei Y7 (2018) pare să fie destul de aproape de forma finală, din moment ce fotografiile de presă au fost scăpate în atenția opiniei publice. O formă care nu pare cu mult diferită de cea a fratelui său mai mare, deși pot fi identificate mici deosebiri.

Una este la nivel de camere foto, acolo unde nu mai avem un sistem dual camera pe spate. Ci doar o singură cameră foto, cu senzor de 13 megapixeli. Tot pe spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitate. Sunt cam singurele detalii tehnice care se știu despre terminal, dar cred că specificațiile vor ieși la iveală cât de curând.

Oricum, din fotografie se poate intui un display alungit, cu proporție 18:9, care ar putea avea aceeași diagonală cu cel de pe Huawei Y9 (2018). Și un jack de 3,5 mm. Mai multe nu sunt de spus pentru moment.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep