HomeFeaturedFocusHuawei Y9 (2018) prezentat oficial, un nou mid-range in oferta producatorului chinez

Huawei Y9 (2018) prezentat oficial, un nou mid-range in oferta producatorului chinez

Huawei pune clar un mare accent pe segmentul de mijloc, acolo unde are mai multe oferte atractive din perspectiva raportului preț/specificații, toate cu elemente comune din punct de vedere al specificațiilor. Nici Huawei Y9 (2018) nu face excepție de la această regulă și propune o configurație destul de apropiată de a fraților săi, împachetată într-un aspect ușor diferit, cu câteva elemente cheie, care se transformă automat în argumente de vânzare.

Terminalul este construit în jurul platformei proprietare a celor de la Huawei, Kirin 659 (cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz), asortată de această dată cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,93 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Avem așadar un display alungit, de proporție 18:9, care ocupă o mare parte din suprafața frontală a terminalului.

În ceea ce privește abilitățile foto, pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Amatorii de selfie-uri se vor baza tot pe un sistem dual camera (13 megapixeli + 2 megapixeli).

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, un sistem de operare Android 8.0 Oreo și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate reprezintă restul detaliilor care merită evidențiate.

Nu se cunosc detalii legate de preț sau disponibilitate, însă telefonul a fost listat deja în Germania, așa că lucrurile se vor mișca destul de repede.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep