HomeFeaturedFocusOppo R15 si Oppo R15 Dream Mirror Edition prezentate oficial, specificatii si...

Oppo R15 si Oppo R15 Dream Mirror Edition prezentate oficial, specificatii si preturi

Oppo R15 Dream Mirror Edition

Producătorul chinez a prezentat oficial modelele Oppo R15 si Oppo R15 Dream Mirror Edition, două terminale plasate undeva la limita dintre mid-range și high-end. Sunt identice din punct de vedere fizic și împărtășesc și câteva specificații tehnice. Vin cu o construcție elegantă, din sticlă, cu un aspect modern, cu display alungit și cu notch în partea de sus.

Sunt ecrane OLED, cu diagonală de 6,28 inchi și cu rezoluție de 2280 x 1080 pixeli. Chiar mai alungite decât cele cu aspect 18:9. Cred că acesta va fi trendul către care ne vom îndrepta cu pași mici.

Oppo R15 si Oppo R15 Dream Mirror Edition mai au în comun sistemul de operare, un Androi 8.1 Oreo cu ColorOS 5.0 peste el. Dar și memoria RAM de 6 GB și capacitatea internă de stocare de 128 GB, ambele suficient de generoase.

Oppo R15 este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio P60, cu procesor octa-core de 2,0 GHz și GPU Mali-G72 MP3. Are un acumulator cu o capacitate de 3450 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă. Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli (Sony IMX519), ajutat de unul de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală are un singur senzor, de 20 de megapixeli. Ambele camere vin cu câteva funcții software la care lucrează și AI-ul integrat. AI care a devenit un fel de argument de vânzare tot mai vehiculat, fără să fie foarte clar cum ajută el.

Oppo R15 Dream Mirror Edition este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 660, cu procesor octa-core (kryo) și GPU Adreno 512. Acumulatorul este o idee mai mic, are doar 3400 mAh, dar oferă în continuare suport pentru încărcare rapidă.

Sistemul dual camera de pe spate este compus din același senzor de 16 megapixeli (Sony IMX519), căruia i se alătură acum unul de 20 de megapixeli. În partea din față este prezentă aceeași cameră foto frontală ca și la Oppo R15.

Oppo R15 si Oppo R15 Dream Mirror Edition vor deveni disponibile începând cu 1 aprilie, în primă fază pentru piața din China. Prețurile vor fi de aproximativ 470 dolari, respectiv 520 dolari. Deocamdată nu s-a vorbit despre o disponibilitate globală, dar Oppo a făcut de ceva vreme acest pas, așa că nu ar trebui să fie probleme.

via GizmoChina

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep