HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Asus Zenfone 4

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Asus Zenfone 4

Noul trend în zona de smartphone presupune o construcție din sticlă, cu spatele foarte lucios si alunecos. Asus Zenfone 4 nu a făcut excepție de la această regulă și le-a adus fanilor acestui brand un telefon bine construit, cu finisaje bine realizate, dar cu un spate lucios, un adevărat magnet pentru urmele de degete. Pentru cei care nu se împacă cu acest aspect, MobileDirect ne-a propus câteva huse de protectie pentru Asus Zenfone 4.

Din multitudinea de huse de protectie pentru Asus Zenfone 4 pe care magazinul online o are în oferta sa, selecția făcută nu a răspuns tocmai bine preferințelor mele de culoare, însă nici faptul că telefonul se umple de amprente și urme în două minute, este foarte lucios și chiar alunecă din mână sau de pe suprafețele înclinate nu prea mi-a plăcut. Așa că am testat husele lor și în prezent folosesc una.

Mai exact, folosesc o husă Nillkin Frosted Shield neagră, pentru că se potrivește cu culoarea telefonului pe care îl avem la teste.

Există și o variantă aurie, Nillkin Frosted Shield Aurie, sunt identice, doar culoarea diferă. Sunt destul de finuțe și nu încarcă foarte tare telefonul, nu îl îngroașă. E drept, și gradul de protecție nu este unul foarte ridicat, pentru că există muchii libere care pot suferi lovituri în cazul unui accident nefericit. Iar ecranul este destul de expus. Poate ca să compenseze, pachetul include o folie de protecție pentru display.

Am testat și o husă de tip cover, un DUX DUCIS Book Type Gold. Funcționează și ca suport pentru smartphone, are și un buzunar pentru unul sau două carduri și în mod clar protejează mai bine marginile telefonului și ecranul.

Există și alte variante de culoare, pentru toate gusturile, așa că vă recomand să vizitați site-ul MobileDirect. Are o oferta variată de accesorii pentru orice model de telefon sau tabletă.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep