HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru iPhone 8

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru iPhone 8

Unii dintre utilizatorii de smartphone nu sunt mulțumiți de noile tendințe din această industrie, care împing în față o construcție bazată pe sticlă, inclusiv pe spatele telefoanelor. Sticla este și mai sensibilă ca material și are și “calitatea” de a atrage amprentele și urmele de degete, răpind din strălucirea cu care producătorii încearcă să își farmece clientela. Așa că nu este de mirare că tot mai mulți utilizatori apelează la huse și carcase de protecție.

iPhone 8 este un telefon care nu se abate de la această regulă, așa că am apelat la cei de la MobileDirect în încercarea de a vă face câteva recomandări de soluții de protecție. Din multitudinea de huse și carcase pentru iPhone 8 pe care acest magazin online le are în ofertă, am selectat câteva variante care ar trebui să răspundă unui număr mare de gusturi și preferințe.

Pentru cei mai sportivi dintre utilizatorii de iPhone 8, recomandarea este o husă UAG Metropolis Magma. Este o husă de tip cover, care protejează și ecranul și care are în interior și un mic buzunar pentru un card sau două.

Am testat și o variantă neagră, o husă simplă, fără cover-ul din față.

Ne-a atras atenția și o versiune ceva mai metalică, tot cu un grad sporit de protecție, tot o husă pentru partea din spate a terminalului, care avea un buzunar pentru carduri în partea din spate. Poartă numele de VRS Design Damda Glide Light Silver.

Un aspect mult mai finuț, mai business, îl conferă husa VRS Design Simpli Mod Black, cu un spate din piele ecologică, mult mai plăcută la atingere decât sticla.

Acestea sunt doar câteva recomandări, în oferta celor de la MobileDirect veți găsi mult mai multe variante de huse și carcase, dar și alte accesorii pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep