HomeFeaturedFocusTP-Link lanseaza oficial Neffos N1, un smartphone din zona de mid-range

TP-Link lanseaza oficial Neffos N1, un smartphone din zona de mid-range

telefon neffos n1 de la tp-link

TP-Link a mai cochetat cu piața de smartphone, dar nu s-a pus problema ca acesta să fie focusul companiei. Totuși, portofoliul de telefoane al TP-Link a avut parte, de-a lungul timpului, de câteva lansări de produse noi. Ceea ce s-a întâmplat și zilele trecute, când și-a făcut apariția TP Link Neffos N1. Un telefon cu specificații mid-range, destul de decente, dar cu un preț care nu prea se dovedește competitiv, dacă ținem cont de faptul că nu vine de la un nume consacrat pe piața de telefoane smart.

TP-Link Neffos N1 este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio P25 (cu procesor octa-core de 2,5 GHz și GPU Mali-T880) și vine cu un aspect clasic, fără să facă pasul înspre designul modern cu ecran alungit. Este echipat cu un display IPS de 5,5 inchi, protejat cu Gorilla Glass 3, cu rezoluție fullHD (1920 x 1080 pixeli) și aspect clasic, 16:9. Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare de 64 GB.

Telefonul vine totuși echipat cu un sistem dual camera pe partea din spate. Este un prim pas pe care TP-Link Neffos N1 îl face înspre trendurile actuale. Ambii senzori sunt de 12 megapixeli. Camera foto frontală are un senzor de 8 megapixeli și are câteva funcții software dedicate pentru selfie-uri cât mai reușite.

Acumulatorul are o capacitate de 3260 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă. Pe partea din spate se găsește și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Din punct de vedere fizic, telefonul mi se pare destul de apropiat de Huawei P9.

Prețul de aproximativ 230 de euro nu este rău, dar lasă loc pentru o competiție acerbă la acest nivel de preț, cu concurenți care vin de la producători de tradiție din zona de smartphone. Așa că mi se pare că îi va fi destul de greu să facă niște cifre de vânzări spectaculoase.

via Neffos

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep