HomeFeaturedFocusTutorial: cum afli rapid informatii despre vinuri folosind camera si AI-ul Bixby...

Tutorial: cum afli rapid informatii despre vinuri folosind camera si AI-ul Bixby Vision pe Samsung Galaxy S9

IntroWine_Bixby VisionȘtiați că Bixby Vision de pe Samsung Galaxy S9/S9+ poate să vă dea aproape instant informații despre vinuri? Da, via Bixby Vision și o conexiune la internet o să puteți avea mereu la îndemână informații despre calitatea și istoricul vinurilor pe care le cumpărați. Urmând tutorialul de mai jos veți vedea cât de ușor este să valorificați mai bine Samsung Galaxy S9+.

Integrarea Vivino

Despre AI-ul Bixby al Samsung v-am povestit deja mai multe în articolul dedicat Bixby Vision (și pe care că recomand să îl parcurgeți). Acolo vă spuneam că pe lângă opțiunile de recunoaștere a imaginilor, Samsung a mai integrat câteva, ușor de folosit și chiar utile.

Cea cu care m-am jucat zilele acestea este opțiunea de identificare a etichetelor sticlelor de vin și oferirea de informații despre respectivul produs. Nu e niciun fel de secret, pentru a aduce acest beneficiu utilizatorilor de Galaxy S9+ Samsung a decis să integreze în Bixby serviciul Vivino (una dintre cele mai bune platforme de social media dedicată pasionaților de vinuri).

Cum funcționează AI-ul Bixby pe recunoașterea de vinuri

Pe scurt, ”magia” din spatele opțiunii de recunoaștere a etichetelor de vinuri e departe de a fi ceva complicat: Bixby recunoaște eticheta și numele vinului, pe baza AI-ului despre care v-am povestit deja. Odată identificat numele și tipul de etichetă, Bixby interoghează baza de date Vivino și preia de acolo detaliile importante: anul de fabricație, notele date de utilizatori, plus informații legate de producător și tipul de strugure. Apoi acestea sunt prezentate utilizatorului.

detail_Bixby VisionCum se folosește opțiunea de identificare a vinurilor din Bixby Vision

Partea cea mai faină este că puteți să vă folosiți de serviciului Vivino fără să fie nevoie să mai instalați aplicația dedicată. AI-ul Bixby Vision e gata să vă servească. Cum face asta?

Păi simplu – fiți siguri că aveți o conexiune la internet și urmați pașii de mai jos:

1. Porniți aplicația Camera

2. Alegeți modul de fotografiere Auto.

3. Apăsați pe icon-ul sub forma unui ochi (Bixby Vision), din partea de jos a ecranului4. Selectați apoi icon-ul sub forma unui pahar de vin

wine_Bixby Vision5. Puneți eticheta vinului fix în zona demarcată pe ecranul telefonului

20180309-11490620180309-11483620180310-1836516. Așteptați ca Bixby Vision să identifice eticheta și să vă ofer informațiile preliminare

Screenshot_20180309-114715_Bixby VisionScreenshot_20180309-114634_Bixby Vision7. Clic acum pe eticheta afișată pe ecran și studiați cu atenție detaliile oferite

Screenshot_20180309-114912_Bixby VisionScreenshot_20180309-114842_Bixby VisionScreenshot_20180310-183706_Bixby VisionAsta e tot.

Acum că știți ce sursă de informație aveți în buzunar, nu mai aveți nicio scuză să nu cumpărați vinuri de calitate.

Succes!

P.S. Testez noul Samsung Galaxy S9+, primit în teste de la Orange prin programul Orange Smartphone Tester.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep