HomeFeaturedFocusUn nou iPhone X de aur de la Caviar, pentru 4500 dolari

Un nou iPhone X de aur de la Caviar, pentru 4500 dolari

Bine, nu este el chiar de aur, ci mai degabă suflat cu aur de 24 karate. Dar parcă sună mai bine, are mai multă greutate un iPhone X de aur. Asta dacă doar numele de iPhone X vi se pare că nu are suficientă greutate și noblețe și fără aurul celor de la Caviar.

Cunoscută pentru tratamentul de înnobilare al diferitelor dispozitive mobile, compania rusească vine cu două noi versiuni pentru amatorii de astfel de obiecte de lux. Nu este nici primul iPhone X de aur și, mai mult ca sigur, nu va fi nici ultimul. Însă vânzarea a început, seriile sunt limitate, așa că m-am gândit să vă atrag atenția și asupra acestor versiuni.

Prima se numește Classic Gold, a doua, ceva mai pretențioasă, Classic Liquid Gold. Și dacă este ceva mai pretențioasă, pentru că chipurile imită o suprafață lichidă (un metal lichid, mai exact), automat este și mai scumpă. Aproximativ 4800 dolari, pentru că luxul și exclusivitatea se plătesc și nu sunt ieftine. Până la urmă iPhone X este destul de popular, poate nu atât de popular pe cât și-ar fi dorit Apple. Așa că pentru a ieși în evidență este nevoie de ceva special.

În mod evident, din punct de vedere tehnic terminale sunt absolut obișnuite, avem configurația standard. Tratamentului special de aurire, i se adaugă și o cutie specială, pentru a evidenția un produs de lux.

Dacă un iPhone X de aur este ceva prea banal totuși, cei de la Caviar au și câteva versiuni mai excentrice. Una dedicată lui Putin, alta lui Trump, în funcție de preferințe. Care dintre cei doi nebuni este mai aproape de sufletul clientului excentric, care vrea cu orice preț să iasă în evidență. Așa că vizitați cu încredere link-ul sursă, unul pe care Google îl poate traduce fără probleme.

via Caviar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep