HomeFeaturedFocusUrmatoarea versiune de Windows 10 (Redstone 4) se va numi Spring Creators...

Urmatoarea versiune de Windows 10 (Redstone 4) se va numi Spring Creators Update va fi lansata in aprilie

windows 10 spring creators updateUrmătoarea versiune de Windows 10, cu numele de cod Redstone 4 se numește oficial Windows 10 Spring Creators Update (după cea am avut Fall Creators în toamna trecută) și va fi lansată în aprilie, conform anunțului Microsoft. Între timp materialul a fost modificat de Microsoft și data de lansare a fost ștearsă.

windows 10 spring creators updateOricum, bănuiam deja că atunci se va face lansarea, așa că nu e nimic nou. Și nici că se va numi Windows 10 Spring Creators Update nu e o noutate absolută.

Versiunea va fi 1803, salt de la 1709 (Redstone 3 – Fall Creators Update) și ar trebui să fie gata la finalul săptămânii viitoare, cu un build Insider Preview mai mare decât 17123, lansat vineri.

Pentru cei ce nu au urmărit progresul Insider Preview, noutățile sunt interesante și pornesc de la introducerea funcției Timeline, HDR, elemente Fluent Design, HEIF și suport mai bun pentru display-uri cu DPI mai mare.

Așa că mai avem o lună până la venirea noului Windows, timp suficient să facem curat pe discuri și să pregătim upgrade-ul.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep