HomeFeaturedFocusVivo X21 prezentat oficial, smartphone mid-range cu aspect modern

Vivo X21 prezentat oficial, smartphone mid-range cu aspect modern

smartphone Vivo X21

La destul de mică distanță după ce Oppo a prezentat oficial modelele Oppo R15 și Oppo R15 Dream Mirror Edition, Vivo a ieșit la rampă cu o lansare oficială. Compania soră a prezentat modelul Vivo X21, un smartphone cu trăsături din zona de mid-range. Un telefon cu aspect modern, care seamănă destul de mult cu verii de la Oppo, amintiți ceva mai sus. Pentru cei care nu știu, Oppo și Vivo sunt branduri deținute de aceeași companie.

Vivo X21 are mai multe versiuni, care diferă foarte puțin și din punct de vedere fizic. Primele două variante sunt indentice și au diferite doar capacitățile interne de stocare. Una se bazează pe 64 GB, cealaltă pe 128 GB de memorie internă. Cea de-a treia variantă, Vivo X21 UD, tot cu 128 GB stocare internă, are senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în display. Are astfel suprafața din spate mai puțin încărcată.

telefon Vivo X21

Vivo X21 este echipat cu un display de 6,28 inchi, Super AMOLED, cu rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9), prevăzut cu un notch în partea de sus. În spatele său pulsează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu o memorie RAM de 6 GB.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli (f/1.8) și unul de 5 megapixeli (f/2.4). Tot acolo se găsește și senzorul de amprentă în cazul primelor două versiuni. Camera foto frontală are un senzor de 12 megapixeli (f/2.0) și este capabilă de Face Wake 2.0 prin 3D mapping.

Un acumulator de 3200 mAh cu suport pentru Fast Charge și un Android 8.1 Oreo cu Funtouch OS 4.0 peste el, completează lista cu detalii tehnice care merită amintite.

Prețurile sunt de aproximativ 460 dolari pentru varianta cu 64 GB de memorie internă, 500 dolari pentru cea cu 128 GB și 570 dolari pentru Vivo X21 UD. Toate cele trei versiuni vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare.

via Vivo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep