HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 17120 disponibil in Fast Ring, tot mai...

Windows 10 Insider Preview Build 17120 disponibil in Fast Ring, tot mai aproape de Redstone 4!

windows 10 insider preview 17120
windows 10 insider preview 17120

Pentru că suntem tot mai aproape de lansarea lui Windows 10 Redstone 4, Microsoft continuă lansarea de versiuni de test în programul Insider Preview, cu tot mai puține bug-uri majore. De ieri e disponibil în Fast Ring build-ul 17120 care aduce câteva îmbunătățiri pentry Windows Defender Application Guard (WDAG) și Windows Mixed Reality.

În cazul WDAG, pe baza feedback-ului de la utilizatori, Microsoft a optimizat performanța Edge în modul WDAG și a introdus opțiunea de descărcare a fișierelor – până acum ele rămâneau blocate în sandbox.

windows 10 insider preview 17120
windows 10 insider preview 17120

Activarea acesteia din urmă necesită funcționarea unui build RS4 Enterprise de Windows 10, instalarea și activarea Windows Defender Appșication Guard plus activarea Network isolation policies.

Odată cu build-ul 17115 Windows 10 a introdus elemente noi pentru Windows Mixed Reality, dar veți regăsi și ceva probleme: posibile degradări de performanță pe soluții hibride, aplicațiile nu mai pot funcționa, aplicația 360 Viewer nu se descarcă din Store – alegând instalarea de plugin din Edge s-ar putea să funcționeze. Dacă aveți probleme, verificați aici dacă nu cumva sunt rezolvate.

Dincolo de toate astea build-ul 17120 mai rezolvă niște bug-uri de Task Manager, afișarea UAC, OneNote, touch keyboard, conexiunile Bluetooth.

Iar ca probleme majore … deocamdată nu e raportată niciuna. Așa că 17120 pare un bun candidat de instalat de entuziaști chiar și pe sisteme din producție (riscul de a avea probleme funcționale încă există).

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep