HomeFeaturedFocusXiaomi lanseaza un nou Redmi Note 5, cu cateva imbunatatiri de ordin...

Xiaomi lanseaza un nou Redmi Note 5, cu cateva imbunatatiri de ordin tehnic

Xiaomi a prezentat Redmi Note 5 si Redmi Note 5 Pro pentru piața din India cu o lună în urmă. Acum vine cu o versiune internațională de Redmi Note 5, care este de fapt Redmi Note 5 Pro-ul indian, cu câteva îmbunătățiri tehnice și mai ales software. Cam mare degringolada în sistemul de denumiri folosit de producătorul chinez pentru această familie.

Noul Xiaomi Redmi Note 5 este deja disponibil în China, la un preț de pornire de aproximativ 170 dolari. Are, la fel ca și fratele său indian, mai multe variante, în funcție de memorii. Cea mai ieftină are 3 GB de RAM și stocare de 32 GB. Urmează una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Și, în fine, cea de top, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Chipsetul este un Qualcomm Snapdragon 636 și pulsează în spatele unui display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Adică un aspect modern, cu ecran alungit (18:9) cu margini laterale foarte înguste.

Pe spatele lui Xiaomi Redmi Note 5 avem un sistem dual camera, cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, în timp ce camera frontală este acum de 13 megapixeli. Fotografiile beneficiază și de contribuția AI-ului, care știe să identifice subiectul și să acționeze ca atare, pentru poze cât mai reușite. Valabil și dacă vorbim despre selfie-uri.

Un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 8.0 Oreo sunt detaliile care mai merită evidențiate.

Așa cum spuneam, prețurile pentru Xiaomi Redmi Note 5 încep de la aproximativ 170 dolari pentru cea mai ieftină versiune. Destul de competitive, așa cum ne-a cam învățat Xiaomi.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep