HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Grand, câteva detalii tehnice

Samsung Galaxy Grand, câteva detalii tehnice

Samsung-Unveiled-GALAXY-Grand_1-640x392

Iată că marii producători se întrec în a anunța, prin diferite metode, mai mult sau mai puțin ortodoxe, diverse lansări, sau măcar detalii despre produsele mult așteptate de către public. De această dată avem de-a face cu un anunț oficial, pe care cei de la Samsung l-au făcut prin intermediul paginii lor web, legat de Samsung Galaxy Grand.

Este vorba despre noul telefon al coreenilor, pe care cel puțin pentru o perioadă l-am perceput ca pe urmașul lui Galaxy SIII. Având în vedere specificațiile tehnice ale aparatului, nu mai sunt așa de sigur de această teorie. Vorbim despre un telefon cu un ecran WVGA de 5 inchi. Vom avea în viitorul apropiat o întreagă pleiadă de telefoane cu ecran de 5 inchi și va deveni extrem de interesant de urmărit cum vor evolua lucrurile între competitorii consacrați (Samsung, LG și HTC). Samsung Galaxy Grand pleacă totuși la drum cu un handicap destul de mare dat de tipul de ecran, care îi limitează rezoluția la 800 x 480.

Dacă adăugăm procesorul dual-core de 1.2 GHz, o memorie internă de 8 GB și una RAM de 1GB, camerele (de 8 megapixeli și cu posibilitate de filmare la 1080p cea principală, respectiv 2 megapixeli cea frontală, precum și Androidul 4.1.2 Jelly Bean, ne putem da seama că pretențiile la partea de sus a unui top al smartphone-urilor sunt puțin cam exagerate.

La capitolul aspecte pozitive, putem încadra faptul că va exista și versiunea dual-sim. Marele avantaj, așa cum îl văd eu, este că Samsung Galaxy Grand se plasează undeva în categoria de mijloc, și păstrează câteva atuuri prin care se poate impune în preferințele celor care doresc ceva mai mult decât un entry-level. Depinde acum doar de Samsung, prin politica sa de prețuri (despre care nu s-a suflat încă nici o vorbă), să aleagă o carte câștigătoare pentru acest smartphone.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep