HomeFeaturedFocusFestivalul ARTmania din Sibiu ajunge la a opt-a ediție

Festivalul ARTmania din Sibiu ajunge la a opt-a ediție

Artmania-2013-poster

Așa cum ne-au obișnuit, organizatorii vin în întâmpinarea mai multor gusturi muzicale, toate având în comun mai mult sau mai puțin metal, sau, ca să citez, “muzica formată în jurul curentelor contemporane directe și derivate din cultura rock”.

Iar line-up-ul ediției din acest an vine să întărească această afirmație. Din zona de metal simfonic vin Haggard și Xandria, intrând puțin și în partea de gothic, îi vom vedea și pe ceva mai cunoscuții Within Temptation, iar Orphaned Land aduce influențele orientale. Mai găsim în distribuția acestui festival un nume ca Amaranthe. Sarcina deschiderii programului muzical cade pe umerii celor de la Deine Lakaien, nume reprezentativ al avantgardei muzicii electronice, care vor concerta în ambianța unică a Muzeului Brukenthal, pe data de 8 August, în timp de restul concertelor vor avea loc în Piața Mare din Sibiu pe 9 și pe 10 August.

Festivalul ARTmania nu înseamnă numai concerte. El va avea loc în perioada 5 – 11 august și va oferi un program cultural variat ce mai include expoziții, workshop-uri și alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate aceste manifestari culturale se vor desfasura in zonele special dedicate din centrul istoric al Sibiului.

Biletele și abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achiziționate la nivel international de pe shop.artmania.ro, pentru publicul roman fiind disponibile si in reteaua Eventim si pe myticket.ro. Mai mult, dacă vă numărați printre fanii vre-uneia dintre formațiile enumerate mai sus, dacă vă place muzica cu puțin rock/metal în compoziție, dacă vreți să intrați puțin în atmosfera festivalului din centrul vechi al Sibiului, sau, pur și simplu dacă vreți să încercați și așa ceva, vom avea și un concurs în care vă vom oferi invitații la acest eveniment. Până atunci, în încercarea de a vă convinge că merită, vă las cu ritmurile care vor inunda în August străzile cu iz medieval din Sibiu.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep