HomeFeaturedFocusHTC renunță la ideea unei tablete mari cu Windows RT

HTC renunță la ideea unei tablete mari cu Windows RT

HTC_tablet_concept

Chinezii de la HTC se pare că vor să fie în centrul atenției în această perioadă, astfel că majoritatea știrilor se învârt în jurul lor. Și dacă lansarea lui HTC One cu Android Stock a fost confirmată oficial, următoarea știre este, deocamdată cel puțin, doar la stadiul de speculație.

Conform celor de la Bloomberg, se pare că intenția celor de la HTC de a scoate o tabletă de 12 inchi cu Windows RT a fost reconsiderată. Motivul care a dus la această modificare de planuri este unul evident. Vânzarea produselor cu acest sistem de operare de la Microsoft nu se bucură de un succes pe măsura socotelilor inițiale. Astfel că, nedorind să aibă aceeași soartă, cei de la HTC au decis, se pare, renunțarea la o tabletă de dimensiuni mari cu Windows RT, care ar fi avut un preț destul de mare.

Se pare totuși, conform acelorași surse ale celor de la Bloomberg, că nu se renunță de tot la RT, o tabletă de 7 inchi cu acest sistem de operare existând în planurile celor de la HTC și având un termen de lansare situat undeva în Septembrie – Octombrie, anul acesta. Măsura de siguranță în cazul acestui produs se pare că o va constitui lansarea în paralel și a unei versiuni a aceluiași produs, dar cu Android. Aceasta din urmă va fi probabil cea mai interesantă pentru dinamica pieței de tablete mici, așa că nu putem decât să o așteptăm cu drag, în speranța că sursele celor de la Bloomberg sunt demne de încredere.

via Bloomberg, foto ConceptPhones

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep