HomeFeaturedFocusSă ne luăm pastila de culturalizare

Să ne luăm pastila de culturalizare

Afis_DominatriX_Bucuresti_small

Încercăm să vă mai distragem puțin atenția de la tot ceea ce înseamnă tehnologie, să luăm câte o mică pauză binemeritată. Tocmai de aceea, dacă ieri vă îndemnam la sport, astăzi vă atragem atenția asupra unui eveniment mai artistic. Și asta pentru că Alchemia – Centru pentru Arte Contemporane, deschide seria expozițiilor de toamnă cu o expoziție de fotografie, o poveste în imagini a sentimentelor puternice, intense și de cele mai multe ori conflictuale, care ne domină viața. Este vorba despre vernisajul expoziției de fotografie Dominatrix, semnată de artista Camelia Popescu, care debutează în această seară.

Dominatrix prezintă o serie de fotografii care vorbesc despre vulnerabilitate, slăbiciune și naturalețea fiecăruia dintre noi, o naturalețe pură, neîngrădită de măștile sociale pe care le purtăm zilnic. Urmărind visul inițial de a deveni jurnalistă, dar etern îndrăgostită de călătorii și fotografie, Camelia Popescu spune povești în imagini. Se inspiră mai ales din viața reală, din locurile pe care le vizitează, din muzica pe care o ascultă, din filmele pe care le vede, din cărțile pe care le citește. Ii place să suprindă clipa, să creeze momente, să capteze clipe din viețile oamenilor, animalelor, clădirilor… în încercarea de a transmite celor din jur propriile viziuni și sentimente, dezvăluiri mai presus de forța cuvintelor.

Expoziția, care debutează în această seară la ora 20, este deschisă în perioada 12 – 18 septembrie, la Alchemia – Centru pentru Arte Contemporane, str. Calea Moșilor nr. 95, București.

Afis_DominatriX_Bucuresti

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep