HomeFeaturedFocusDaca-i bal, bal sa fie! LG G Flex confirmat oficial

Daca-i bal, bal sa fie! LG G Flex confirmat oficial

La foarte mica distanță de confirmarea oficială a a lui Samsung Galaxy Round, vine și gestul similar din partea concurenței. Celălalt smartphone cu display curbat, LG G Flex, a fost confirmat oficial, pentru a ține competiția pe acest segment extrem de ascuțită.

Și pentru că, din punctul de vedere al configurației, G Flex are un mic dezavantaj, fiind utilat cu procesor Snapdragon 800 de 2,26 GHz, memorie RAM de 2 GB, display (de 6 inchi, ce-i drept) cu rezoluție de 720p (în comparație cu rezoluția 1080p, cei 3 GB de memorie RAM și procesorul de 2,3 GHz din Samsung Galaxy Round), LG trebuia să iasă la atac cu o armă secretă.

Nu, nu este acumulatorul mai mare, de 3500 mAh, ci carcasa din spate, care are abilitatea de a se auto-vindeca de micile zgărieturi care apar la utilizarea cotidiană. Nu se știe dacă este vorba despre polimerul minune despre care am mai vorbit, dar sună interesant.

Dat fiind că cele două configurații sunt destul de asemănătoare, cel mai probabil decizia alegerii între cele două va fi una subiectivă. Sau una de preferință a rotunjimilor, de la utilizator la utilizator, știută fiind diferența dintre cele două tipuri de curbe.

Comercial vorbind, luna viitoare telefonul va fi disponibil în Coreea. Mai multe detalii nu au fost făcute publice deocamdată.

via LG

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep