HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Grand 2, un Note cu specificatii de mijloc

Samsung Galaxy Grand 2, un Note cu specificatii de mijloc

Dacă sunteți unul dintre adepții dictonului “mărimea contează” (în materie de smartphone, perverșilor), dar în acelați timp atenția pentru buget este o trăsătură de care nu prea vă despărțiți, atunci o să vă placă ceea ce urmează să spun. Și anume că Samsung a mai umblat puțin la trăsăturile relativ modeste ale lui Galaxy Grand.

Și uite așa a rezultat un Galaxy Grand 2, un  pahblet cu display de 5,3 inchi, rezoluție crescută la 720p, un quad-core la 1,2 GHz, o memorie internă de 8 GB și un Android 4.3. Dar și o cantitate mai puțin obișnuită de memorie RAM, mai exact 1,5 GHz. Pe de altă parte, nu o să avem conectivitate LTE sau stylus. Dar, va exista o variantă dual-SIM și opțiunea pentru culoarea roz!

Acest amalgam de trăsături tehnice, asezonat cu un preț competitiv, poate reprezenta un hit în zona de telefoane smart de dimensiuni mari, adresate consumatorilor pentru care diagonala display-ului primează. Deocamdată detaliile comerciale lipsesc, dar, în cel mai scurt timp, probabil că vor ieși la suprafață.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep