HomeFeaturedFocusTableta Xperia Z2 Tablet si telefonul mid-range Xperia M2 de la Sony

Tableta Xperia Z2 Tablet si telefonul mid-range Xperia M2 de la Sony

Ieri, odată cu vedeta Sony, Xperia Z2, telefonul în care japonezii își pun speranțele pentru o luptă la vârful clasamentului Androidelor (și care de aseară are deja un prim rival în persoana lui Samsung Galaxy S5), sony a mai arătat lumii două produse interesante, pe care nu am avut timp să le menționăm din cauza aglomerației, dar asupra cărora ne întoarcem puțin azi.

Este vorba despre tableta Xperia Z2 Tablet și smartphone-ul Xperia M2, un mid-range care, dacă se va bucura de un preț potrivit, va avea ceva succes, pentru că Sony plănuiește să îl lanseze simultan în toate piețele pe care este prezent cu produsele sale.

Tableta este urmașa modelului Xperia Tablet Z, dar vine cu o configurație mult îmbunătățită. Mai exact, cu un display de 10,1 inchi și 1080p rezoluție, un procesor quad-core Snapdragon 800 de 2,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB și una internă de 16 GB, camere de 8,1 și 2 megapixeli și un Android 4.4. Dacă Sony reușește să țină în frâu prețul acestui produs, trebuie să recunoaștem că va fi o opțiune de luat în seamă pe segmentul său de diagonală.

sony xperia m2

La Xperia M2, telefonul care merge în zona de mid-range, prețul va fi un factor și mai decisiv, pentru că din punctul de vedere al specificațiilor, nu există un diferențiator foarte mare în comparație cu competiția, care este chiar numeroasă. Vorbim despre un display TFT de 4,8 inchi și 540 x 960 pixeli, un procesor quad-core de 1,2 Ghz (Snapdragon 400) și o memorie RAM de 1 GB, cea internă fiind de 8 GB. O cameră de 8 megapixeli, NFC-ul și un Android 4.3 completează specificațiile acestui aparat  internal memory, expandable with a microSD slot. Așa cum am spus, o configurație decentă, care poate face o figură frumoasă, la prețul corect.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep